Pătlagine cu glazură Balsamic-busuioc
Plantains cu glazura Balsamic-busuioc este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 209 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână margarină, busuioc, pătlagine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fusilli cu busuioc de sparanghel și glazură balsamică, Roșii la grătar și tăiței de dovlecei cu busuioc cu glazură balsamică, și Stive de Mozzarella, busuioc și nectarină prăjite cu glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți oțetul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 7 minute).
Combinați oțetul, untul, mierea, busuiocul și sarea într-un castron mic.
Așezați pătlaginele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute sau până se înmoaie, întorcând și ungând frecvent cu amestec de oțet.
Tăiați plantanele în jumătate în diagonală.