Păstârnac și chipsuri de morcovi
Păstârnacul și chipsurile de morcov ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 100 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sare de mare grosieră, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, și Chipsuri de sfeclă roșie, morcov și păstârnac cu Fleur De Sel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
După ce curățați unul dintre morcovi, folosiți cojitorul de legume pentru a îndepărta fâșiile lungi de pe toată lungimea morcovului, permițând fâșiilor să cadă într-un castron mare. Întoarceți morcovul în mână aproximativ un sfert de tură după fiecare 4 sau 5 benzi, astfel încât să aveți în general benzi de lățime și lungime similare în general. Faceți același lucru cu morcovii rămași și păstârnacul, ambele având un miez dur care ar trebui aruncat odată ce ajungeți acolo (culoarea tinde să se schimbe ușor).
Se toarnă aproximativ 2 centimetri de ulei într-o cratiță mare și grea (uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătatea părților laterale ale tigaiei). Se aduce la 375 buc. F la foc mediu.
În timp ce uleiul se încălzește, combinați sarea și cimbru într-un vas mic și frecați-le puțin între degete pentru a elibera aromatele cimbrului.
Adăugați cu grijă o mână de fâșii de legume în ulei și prăjiți până se rumenesc ușor și crocant, 1 până la 2 minute. Folosiți partea din spate a unei linguri cu fante pentru a apăsa ușor benzile în ulei și întindeți-le puțin pentru a asigura o gătire uniformă. Când sunt crocante, ridicați benzile și împrăștiați-le pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu benzile vegetale rămase, permițând uleiului să se reîncălzească între loturi, după cum este necesar.
Transferați chipsurile într-un castron de servire, presărați amestecul de cimbru-sare peste ele și serviți. Se vor servi cel mai bine la scurt timp după prăjire.
Cynthia Nims a studiat gătitul la La Varenne Ecole De Cuisine și a scris sau coautor treisprezece cărți de bucate, inclusiv Gourmet Game Night, Memorable Recipes și Rover ' s. ea este fostul editor al revistei Simply Seafood și editor de alimente pentru revista Seattle și contribuie la gătitul Light, Coasting Living și Sunset. Ea ahd soțul ei trăiesc în Seattle, Washington, și blog-ul ei, Mon App Ampercoltit, pot fi găsite la www.monappetit.com.