Păstârnac Pur Și Simplu

Păstârnac Pur Și Simplu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați păstârnacul pur și simplu. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de piper, bulion de pui, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure De Păstârnac, Piure De Păstârnac, și Piure De Păstârnac.

Instrucțiuni

1
În oală mare grea combinați păstârnacul cu suficientă apă rece pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se pune la foc moderat, se acoperă și se fierbe. Continuați să fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 până la 45 de minute.
3
Scurgere. Se lucrează în 2 loturi, păstârnac fierbinte pur, unt și bulion de pui până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
PăstârnacPăstârnac
UntUnt
4
Se transferă într-un vas mare de servire, se amestecă sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista