Păstârnac prăjit și supă de ciocolată cu vanilie
Păstârnacul prăjit și supa de ciocolată de vanilie necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 723 calorii, 16g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți păstârnac, pudră de cacao, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Supă De Păstârnac Prăjită, Morcov prăjit și supă de păstârnac, și Supă Picantă De Păstârnac Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Cojiți păstârnacul și tăiați-l în bucăți de 1 inch, periați ușor cu ulei și așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu grea (pentru o curățare ușoară). Prăjiți până când păstârnacul începe să se înmoaie (așa cum este testat cu o lamă de cuțit) și până când vârfurile încep să se rumenească. Aceasta durează aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească câteva minute în timp ce porniți celelalte ingrediente din vas. (Lăsați cuptorul pornit pentru prăjirea crutoanelor.)
Topiți untul la foc mediu-mic într-un vas mare și sotati ușor ceapa până la translucid. (Acest lucru durează aproximativ 10 minute, dar cel mai important este că arată translucid.)
Adăugați bulionul de pui, feliați fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în oală și adăugați împreună cu păstaia de vanilie în sine. Creșteți căldura la mediu, adăugați păstârnacul prăjit și aduceți la fierbere. Condimentează cu sare și piper, acoperă și lasă să gătească până când păstârnacul este complet fraged, aproximativ 20 de minute.
Odată ce supa este în curs de desfășurare, prăjiți crutoanele în cuptorul care este deja preîncălzit la 400 de grade F.
Tăiați pâinea epee în felii groase de 3/4 inci.
Ungeți pâinea cu ulei și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu folie (importantă în scopuri de curățare). Cernem cacao întunecată peste pâine și prăjim scurt la cuptor, doar pentru a fi crocante.
Scoateți și puneți deoparte.
Amestecați chipsurile de ciocolată albă în supă și gătiți încă 5 minute, pentru a le permite să se topească și să integreze aromele.
Scoateți supa de pe foc, aruncați păstaia de vanilie și amestecați smântâna grea. Folosind un blender de imersie, amestecați până se omogenizează. (Amintiți-vă, atunci când utilizați un blender de imersie, capătul lamei trebuie să fie scufundat sau va face o mare mizerie.) Strângeți lămâie proaspătă sau suc de lămâie în oală și amestecați pentru a combina. (Notă: Dacă țineți capătul feliat al lămâii proaspete sau al varului pe palmă în timp ce stoarceți sucul, este posibil ca semințele să rămână în coajă.)
Supă de lingură în boluri și garnisiți cu mărar proaspăt.
Se servește cu pene de lămâie și crutoane cu praf de ciocolată neagră.