Păstârnac prăjit și supă de ciocolată cu vanilie

Păstârnac prăjit și supă de ciocolată cu vanilie
Păstârnacul prăjit și supa de ciocolată de vanilie necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 723 calorii, 16g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți păstârnac, pudră de cacao, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Supă De Păstârnac Prăjită, Morcov prăjit și supă de păstârnac, și Supă Picantă De Păstârnac Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Cojiți păstârnacul și tăiați-l în bucăți de 1 inch, periați ușor cu ulei și așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu grea (pentru o curățare ușoară). Prăjiți până când păstârnacul începe să se înmoaie (așa cum este testat cu o lamă de cuțit) și până când vârfurile încep să se rumenească. Aceasta durează aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească câteva minute în timp ce porniți celelalte ingrediente din vas. (Lăsați cuptorul pornit pentru prăjirea crutoanelor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Topiți untul la foc mediu-mic într-un vas mare și sotati ușor ceapa până la translucid. (Acest lucru durează aproximativ 10 minute, dar cel mai important este că arată translucid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați bulionul de pui, feliați fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în oală și adăugați împreună cu păstaia de vanilie în sine. Creșteți căldura la mediu, adăugați păstârnacul prăjit și aduceți la fierbere. Condimentează cu sare și piper, acoperă și lasă să gătească până când păstârnacul este complet fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Odată ce supa este în curs de desfășurare, prăjiți crutoanele în cuptorul care este deja preîncălzit la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Tăiați pâinea epee în felii groase de 3/4 inci.
8
Ungeți pâinea cu ulei și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu folie (importantă în scopuri de curățare). Cernem cacao întunecată peste pâine și prăjim scurt la cuptor, doar pentru a fi crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți și puneți deoparte.
10
Amestecați chipsurile de ciocolată albă în supă și gătiți încă 5 minute, pentru a le permite să se topească și să integreze aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
11
Scoateți supa de pe foc, aruncați păstaia de vanilie și amestecați smântâna grea. Folosind un blender de imersie, amestecați până se omogenizează. (Amintiți-vă, atunci când utilizați un blender de imersie, capătul lamei trebuie să fie scufundat sau va face o mare mizerie.) Strângeți lămâie proaspătă sau suc de lămâie în oală și amestecați pentru a combina. (Notă: Dacă țineți capătul feliat al lămâii proaspete sau al varului pe palmă în timp ce stoarceți sucul, este posibil ca semințele să rămână în coajă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Supă de lingură în boluri și garnisiți cu mărar proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
13
Se servește cu pene de lămâie și crutoane cu praf de ciocolată neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Pană De LămâiePană De Lămâie
CrutoaneCrutoane
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista