Păstârnac prăjit cu agave
Păstârnac prăjit cu agave ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 217 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 54%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Varza de Bruxelles prăjită cu agave cu glazură vegană de caju, rădăcină de lotus prăjită cu agave, praz și conopidă inspirată de The Kind Diet a Aliciei Silverstone și păstârnac prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425°. Împărțiți păstârnacul, morcovii, prazul și usturoiul între două de 15x10x1 inchi. tavi de copt acoperite cu spray de gătit.
Se amestecă ingredientele rămase; se stropesc peste legume. Aruncă pentru a acoperi.
Se prăjește 20-25 de minute sau până când se înmoaie, amestecând din când în când.