Păstârnac Prăjit
Păstârnacul prăjit este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este extraordinar. Încercați Păstârnac Prăjit, Păstârnac Prăjit, și Morcovi prăjiți și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcând de două ori.
Scoateți păstârnacul și ceapa din pungă, aruncând marinada.
Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați păstârnacul și ceapa într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper.
Coaceți la 500 timp de 30 de minute sau până când păstârnacul este fraged, amestecând des.