Păstrăv înnegrit cu varză picant

Păstrăv înnegrit cu varză picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăv înnegrit cu varză picant. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 484 de calorii . Pentru 3,76 USD per porție , această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită condimente cajun, fasole, roșii conservate și țelină. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 91% , ceea ce este minunat. Rețete similare sunt puiul cajun înnegrit , păstrăvul curcubeu la tigaie și păstrăvul curcubeu cu piure de mazăre de busuioc .

Instrucțiuni

1
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Păstrăv De 4 Până La 5 Uncii, Cu Oase îndepărtate, Uscate4 Fileuri De Păstrăv De 4 Până La 5 Uncii, Cu Oase îndepărtate, Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Fileuri De Păstrăv, Oasele De Ace îndepărtate, UscateFileuri De Păstrăv, Oasele De Ace îndepărtate, Uscate
2
Adăugați țelina și albușul de ceață și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați usturoiul și 1 linguriță fiecare condiment cajun și zahăr brun și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Se adauga fasolea, rosiile si 3/4 cana apa; aduceți la fiert și gătiți până când lichidul se reduce ușor, 10 până la 12 minute. Se amestecă varza și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
KaleKale
5
Adăugați verdeața de ceață și câteva stropi de sos iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
6
Între timp, amestecați restul de 1 1/2 linguriță fiecare condiment cajun și zahăr brun și presărați partea de carne a fiecărui file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
File De PeșteFile De Pește
7
Se încălzește 1/2 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu-mare; adăugați 2 fileuri, cu partea asezonată în jos, și gătiți, netulburat, până se înnegrește pe fund, 3 până la 4 minute. Întoarceți cu grijă fileurile și gătiți până când se opacesc, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați pe farfurii. Repetați cu 1/2 lingură rămasă de ulei de măsline și 2 fileuri de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9
Serviți cu kale și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
KaleKale
10
Fotografie de Christopher Testani
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista