Păstrăv prăjit cu unt rumenit cu lămâie și nucă

Păstrăv prăjit cu unt rumenit cu lămâie și nucă
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian? Păstrăvul prăjit cu unt rumenit cu lămâie și nucă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 530 calorii, 48G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $6.24 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, tarhon, file de păstrăv curcubeu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Păstrăv Prăjit Cu Unt Rumenit De Pecan, Fursecuri cu nucă de banane cu glazură de unt rumenită, și Unt Rumenit Nuc Ciocolată Bucăți Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 232°. aranjați pielea păstrăvului cu fața în jos pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se presară 2 lingurițe. sare și 1 linguriță. ardei uniform peste păstrăv. Într-o cratiță mică, topiți untul și stropiți 4 linguri. din ea uniform peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
PăstrăvPăstrăv
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Presărați păstrăvul uniform cu pătrunjelul și tarhonul. Aranjați 3 felii de lămâie peste fiecare file. Prăjiți până când fileurile se descuamează ușor când sunt înțepate cu o furculiță, 10 până la 12 minute. Între timp, puneți cratița cu restul de unt topit la foc mediu. Gatiti pana se rumeneste usor si parfumat, 3 pana la 5 minute. Scoateți imediat de pe foc și amestecați nucile; păstrați cald. Când păstrăvul este gata, folosiți o spatulă mare pentru a transfera fileurile pe farfurii de cinădacă pielea se lipește de folie, ridicați doar carnea. Rotiți untul de nucă și apoi lingurați-l peste păstrăv. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se servește cu cartofi roșii cu unt, aruncați cu mărar proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof Roșu NouCartof Roșu Nou
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
1
Dimensiune
2
pe baza a șase porții, calorii
1
350, grăsime
2
25, Calorii Grase
1
230, Grăsimi Saturate
2
12, proteine
3
28, Grăsimi Mononesaturate
4
6, carbohidrați
5
440, colesterol
6
120, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
5, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista