Păstrăv La Grătar Cu Muștar De Miere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul la grătar cu muștar de miere. Această rețetă face 6 porții cu 316 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți maioneză, ceapă, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați File De Păstrăv La Grătar Cu Muștar De Miere, Păstrăv De Oțel Cu Sos De Hrean Miere-Muștar, și Salată de păstrăv afumat cu cartofi la grătar și vinetă de muștar-mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele cinci ingrediente. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Așezați ceapa tăiată cu fața în jos pe grătar, cu părțile care se ating. Aranjați fileurile pe felii de ceapă.
Acoperiți și grătiți la foc mediu-fierbinte sau fierbeți timp de 4 in. de la căldură timp de 5 minute. Ungeți cu amestec de muștar. Gatiti 5-6 minute mai mult sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita, ungand frecvent. Aruncați feliile de ceapă.