Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper

Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul la grătar cu fasole albă și vinaigretă de Caper. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $7.84 pe portie. O porție conține 946 calorii, 75g de proteine, și 49G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper, Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, și Sparanghel la grătar cu vinaigretă de Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Gatiti untul intr-o tigaie mica la foc mediu pana se rumeneste, amestecand des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în ulei, apoi șalotă, oțet, capere și rozmarin. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
Gât De PuiGât De Pui
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Amestecați fasolea, coaja de lămâie și 2 linguri de vinetă în tigaie medie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Perie un pic vinaigrette peste partea de carne de păstrăv; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
PăstrăvPăstrăv
6
Așezați tigaia cu fasole pe marginea grătarului pentru a se încălzi. Păstrăv la grătar, cu carnea în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți păstrăvul; grătar până la fiert, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Transferați păstrăvul în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
8
Se amestecă rucola în fasole caldă; lingură alături de păstrăv. Reîncălziți vinaigreta rămasă; lingură peste păstrăv și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
PăstrăvPăstrăv
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate67
Revista