Păstrăv la cuptor cu salată de fenicul, ridiche și rachetă

Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, păstrăvul copt cu salată de fenicul, ridiche și rachetă ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 707 calorii, 74G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $9.57 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cimbru, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceai fierbinte-păstrăv afumat cu salată nouă de cartofi și rachete, Păstrăv De Pârâu Cu Piure De Pătrunjel Și Salată De Ridiche, și Păstrăv mediteranean la cuptor cu măsline, fenicul și roșii.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați pielea păstrăvului de trei ori pe ambele părți, apoi umpleți o ramură de cimbru în fiecare tăietură.
Așezați peștele pe o foaie de copt și umpleți cavitatea cu feliile de lămâie și crenguțele de cimbru rămase. Condimentați peștele, stropiți peste puțin ulei de măsline, apoi coaceți-l timp de 15-20 de minute până când este gătit.
Între timp, amestecați sucul de lămâie cu uleiul de măsline, apoi turnați peste fenicul și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă ridichile și caperele și se condimentează.
Amestecați racheta prin salata de fenicul și ridiche chiar înainte de a servi cu bucăți mari de păstrăv în fulgi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru păstrăv. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.