Păstrăv La Cuptor Cu Broccoli, Măr Și Salată De Fenicul

Păstrăv La Cuptor Cu Broccoli, Măr Și Salată De Fenicul
Păstrăvul copt cu Broccoli, măr și fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 451 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de mere tartă, tahini, fenicul cu bulb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Andive-Slaw de mere cu păstrăv afumat, Păstrăv mediteranean la cuptor cu măsline, fenicul și roșii, și Păstrăv la cuptor cu salată de fenicul, ridiche și rachetă.
DificultateNormal
Gata În29 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista