Păstrăv German La Grătar

Păstrăvul german la grătar este o rețetă Europeană care servește 35. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore și 44 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de frunze de dafin, piper măcinat, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar, Păstrăv Întreg La Grătar, și Păstrăv La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă păstrăvul este înghețat, dezghețați.Clătiți și uscați peștele, îndepărtând capetele dacă doriți.
Tăiați 3 tăieturi superficiale pe fiecare parte a peștelui.Frecați peștele cu sarea și piperul și aranjați unul lângă altul într-o tigaie sau un vas alungit.
Se amestecă vinul, sucul de lămâie și coaja.
Se toarnă amestecul peste pește și se lasă la marinat 2 ore, întorcându-se de câteva ori.Folosiți un grătar de sârmă cu balamale duble și întindeți frunzele de dafin pe o parte.
Scurgeți păstrăvul și aranjați peste frunzele de dafin.
Ungeți blatul cu unt topit.Închideți grătarul și puneți-l la 5 inci la foc.Grătar 20 de minute; întoarceți raftul de mai multe ori și ungeți peștele cu unt topit.Aruncați frunzele de dafin.
Serviți pește cu sferturi de lămâie și roșii la grătar.