Păstrăv de mare cu samphire, creveți în ghiveci și lămâie
Păstrăvul de mare cu samphire, creveți în ghiveci și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 511 calorii, 44G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, somon, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este minunat. Încercați File De Păstrăv De Migdale Cu Samphire, Homar Ușor Afumat Cu Purslane De Mare Și Suffolk Samphire, și Samphire cu sos de lămâie și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți cartofii timp de 15-20 de minute, fie folosind un coș cu aburi, fie o simplă strecurătoare de metal peste o tigaie cu apă clocotită, cu un capac deasupra. Puneți 3 farfurii într-un cuptor mic pentru a se încălzi.
Tăiați pielea de pește de câteva ori, apoi condimentați generos și presărați cu cayenne. Puneți o tigaie pe bază de greu la foc mediu, adăugând uleiul odată ce tigaia este fierbinte. Gatiti pestele, cu pielea in jos, timp de 6 minute, pana cand pielea este aurie si crocanta. Evitați nevoia de a o muta.
Condimentați peștele pe partea superioară, apoi întoarceți cu atenție fileurile folosind o felie de pește sau o spatulă. Gatiti inca 2 minute pana cand pestele s-a schimbat de la roz inchis la roz pal peste tot, cu putin fard de obraz ramas in partea cea mai groasa.
Transferați pe o farfurie caldă. Ștergeți tigaia cu hârtie de bucătărie.
Împrăștiați samphire peste cartofii fierți, întoarceți capacul și aburiți timp de 2-3 minute până când sunt fragede.
Topiți untul în tigaie și sfârâiți șalota timp de 1 min. Stropiți în vin, fierbeți pentru a reduce la jumătate, apoi adăugați creveții, tarhonul și sucul de lămâie după gust. Rotiți tigaia de pe foc pentru a topi untul de creveți în ghiveci și faceți un sos de unt, apoi condimentați după gust. Puneți legumele pe farfurii calde, stropiți cu puțin sos, apoi acoperiți cu peștele, restul de sos și creveții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Păstrăvul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.