Păstrăvul cu măsline și unt brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 411 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, file de păstrăv, sare grosieră și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel, Păstrăv Curcubeu Cu Vârfuri De Haricot, Capere, Unt De Lămâie Și Maro, și Halibutul Laurei Calder cu unt brun, năut zdrobit cu măsline și morcovi de chimen prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reduceți căldura la mediu; topiți untul până se rumenesc ușor cu o aromă de nucă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați măsline și capere; aruncați pentru a acoperi. Puneți imediat sosul peste fileuri. Strângeți pene de lămâie deasupra și serviți.