Păstrăv Cu Crustă De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul cu crustă de ovăz. Această rețetă servește 4. O porție conține 731 calorii, 46G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sarea și piperul kosher, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv Cu Crustă De Alune, Păstrăv Cu Crustă De Alune, și Păstrăv Cu Crustă De Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. măcinați grosolan fulgii de ovăz într-un robot de bucătărie.
Se transferă într-un vas superficial și se condimentează cu sare și piper. Bateți oul și laptele într-un alt vas superficial.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Scoateți și rezervați toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de picături din tigaie.
Adăugați prazul și usturoiul în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați pătrunjelul, slănina și sarea și piperul după gust; păstrați cald.
Aliniați o foaie de copt cu un strat dublu de prosoape de hârtie. Dragați păstrăvul în ovăz, înmuiați amestecul de lapte și apoi din nou în ovăz, întorcându-vă pentru a acoperi.
Încălziți picăturile de slănină rezervate cu uleiul de măsline într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare. Se prăjește păstrăvul în loturi până devine auriu pe o parte, aproximativ 3 minute, apoi se răstoarnă și se prăjește până se fierbe, încă aproximativ 2 minute.
Transferați pe foaia de copt pregătită și păstrați-o caldă în cuptor.
Adăugați oțetul în tigaie și aduceți la fierbere.
Serviți păstrăvul cu prazul și stropiți cu pansamentul cu oțet
Fotografie de Kate Mathis