Păstrăv Copt Cu Ierburi

Păstrăvul copt cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 232 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Păstrăv la cuptor cu lămâie, Păstrăv întreg la cuptor cu Salsa de plante, și Păstrăv și hrean simplu la cuptor cu ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente într-o ceașcă de măsurare lichidă.
Așezați fileurile într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară fileuri cu piper și sare; top cu felii de lamaie.
Se toarnă jumătate din amestecul de busuioc peste fileuri.
Coaceți la 350 timp de 13 până la 15 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Puneți amestecul de busuioc rămas peste pește înainte de servire.