Părți Piure
Părțile piure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 85 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză philadelphia, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Opuse-Părți Două-Fasole Dip, Queso Fundido cu Poblanos și laturi carbonizate, și 10 părți de Ziua Recunoștinței și o cremă de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și perele în cratiță.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi complet ingredientele în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 15 min. sau până la licitație.
Adăugați unt; mash până când untul este topit și amestecul este bine amestecat.
Adăugați cremă de brânză răspândită și nucșoară; continuați să amestecați până când este cremoasă și bine amestecată. Se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.