Păpădie verde cu o lovitură
Dandelion Greens cu o lovitură este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, fulgi de piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Verdeață Caldă De Păpădie, Verdeață De Păpădie Gingered, și Supă de miel cu verdeață de păpădie.
Instrucțiuni
Înmuiați verdeața de păpădie într-un castron mare cu apă rece cu 1 linguriță de sare timp de 10 minute.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert cu 1 linguriță de sare. Gatiti verdeata pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece până la răcire.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si fulgii de ardei rosu pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul până când usturoiul este parfumat, cu aproximativ 30 de secunde mai mult. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați verdeață de păpădie. Continuați să gătiți și amestecați până când lichidul este evaporat, 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Presărați verdeața cu parmezan pentru a servi.