Păpădie verde cu o lovitură

Păpădie verde cu o lovitură
Dandelion Greens cu o lovitură este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, fulgi de piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Verdeață Caldă De Păpădie, Verdeață De Păpădie Gingered, și Supă de miel cu verdeață de păpădie.

Instrucțiuni

1
Înmuiați verdeața de păpădie într-un castron mare cu apă rece cu 1 linguriță de sare timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie VerdePăpădie Verde
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgere.
3
Aduceți o oală mare cu apă la fiert cu 1 linguriță de sare. Gatiti verdeata pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți și clătiți cu apă rece până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si fulgii de ardei rosu pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul până când usturoiul este parfumat, cu aproximativ 30 de secunde mai mult. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați verdeață de păpădie. Continuați să gătiți și amestecați până când lichidul este evaporat, 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Păpădie VerdePăpădie Verde
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Presărați verdeața cu parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
VerziiVerzii
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista