Coapsa de porc umplută cu păpădie ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de friptură de porc, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Porc Umplută Cu Smochine, Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc, și Carne De Porc Umplută La Grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a pregăti carnea de porc, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați verdeață și următoarele 3 ingrediente (prin stafide); acoperiți și gătiți 4 minute sau până când verdele se ofilesc, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 3 minute sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Verzii
6
Așezați amestecul de verdeață într-un robot de bucătărie; puls de 3 ori sau până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Transferați amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați pesmet, rozmarin și sare, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Se taie orizontal prin Centrul de carne de porc, tăiere la, dar nu prin, cealaltă parte, folosind un cuțit ascuțit; deschis plat ca tine ar fi o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Strat pancetta peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Întindeți umplutura de păpădie peste carnea de porc, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei Arbol
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Rolați carnea de porc, moda jeleu, începând cu partea scurtă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
14
Așezați carnea de porc într-o tigaie superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325; coaceți 30 de minute sau până când un termometru introdus în centru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
16
Transferați carnea de porc într-un platou, rezervând picături în tigaie. Acoperiți carnea de porc cu folie și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Pentru a pregăti sosul, amestecați bulionul, 1/4 cană de vin muscadină și vin alb în picături de tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
18
Se toarnă amestecul de vin într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
19
Combinați amidonul de porumb și 1 lingură de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
20
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de bulion; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
21
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
22
Tăiați carnea de porc în 14 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
23
Serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe