Pădurea Neagră Torte

Pădurea Neagră Torte
Această rețetă servește 12 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 640 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, piper măcinat grosier, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pădurea Neagră Torte, Pădurea Neagră Ciocolată Torte, și Pădurea Neagră Cherry Torte.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
CuptorCuptor
2
Așezați tigaia pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
3
Combinați cireșele și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mediu-mare până când lichidul aproape se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați kirsch și fierbeți 1 minut. Stând înapoi, aprindeți cu atenție kirsch. Când flăcările se potolesc, amestecați conservele. Gatiti pana cand conservele fierb si se ingroasa, aproximativ 3 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
KirschKirsch
5
Bateți făina, cacao, piper și sare într-un castron mic pentru a amesteca. Topiți untul și ciocolata dulce-amăruie într-o cratiță medie grea la foc mic, amestecând continuu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
UntUnt
PiperPiper
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
6
Se ia de pe foc; se amestecă în 1/2 cană zahăr. Folosind mixerul electric, bateți ouăle, restul de 1 cană de zahăr și extractul de vanilie într-un castron mare până la palid și gros, aproximativ 5 minute. Folosind spatula, se amestecă în amestec de ciocolată topită. Îndoiți amestecul de făină în aluat. Îndoiți amestecul de cireșe și chipsurile de ciocolată în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CiocolataCiocolata
CireșeCireșe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
7
Transferați aluatul în tigaia pregătită; blat neted.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți până când partea superioară este uscată și ușor crăpată și testerul introdus în centrul brownie-ului iese cu niște aluat umed (nu umed) atașat, aproximativ 55 de minute. Se răcește brownie în tigaie pe raft 15 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și răciți complet tortul. Înlocuiți părțile laterale ale tigaiei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Puree cherry se păstrează în procesor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
2
Transferați într-o pungă mică de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză, zahărul și extractul de vanilie într-un castron mediu până când este foarte netedă. Reduceți viteza la minim. Bateți în mascarpone doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MascarponeMascarpone
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați smântână și bateți doar până se amestecă și încă moale (nu exagerați). Întindeți imediat mousse uniform peste brownie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CremăCremă
5
Tăiați suficient de 1 colț de pungă de plastic cu conserve pentru a face o deschidere de 1/8 inch. Țeava se păstrează în linii paralele peste mousse, distanțându-se la 1 inch. Începând cu 1 inch Din 1 parte, trageți vârful scobitoarei peste linii în 1 direcție. Repetați în direcția opusă, la 1 inch de prima linie. Continuați, alternând direcția de fiecare dată pentru a forma modelul chevron. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
ScobitoriScobitori
6
Tăiați în jurul laturilor tigaiei, apoi îndepărtați părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lăsați torte să stea 20 de minute la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista