Pădurea Neagră Cu Susul În Jos Tort
Pădurea Neagră cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 257 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr brun ferm, kirsch și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Prăjituri cu capul în jos din Pădurea Neagră, Ușor Cu Susul În Jos Pădurea Neagră Plăcintă, și tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit.
Puneți untul topit în tigaie; se amestecă kirsch.
Combinați zahărul brun și 1/8 linguriță scorțișoară; se presară uniform peste amestecul de unt.
Presărați migdale peste zahăr brun; aranjați cireșele deasupra migdalelor.
Combinați amestecul de brownie și restul de 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Puneți aluatul peste cireșe în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă. Folosind o spatulă subțire sau un cuțit, slăbiți tort de la marginea tigaie.
Așezați o farfurie, cu susul în jos, deasupra tigaiei; inversați tortul pe farfurie.
Lăsați să se răcească complet.