Pâini Mici De Carne
Micile pâini de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. O porție conține 561 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 290 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Pâinea lui Ed, Pâini Mici De Carne, și Pâini Mici De Carne De Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați ouăle, firimiturile de cracker, laptele, brânza, ceapa, sosul Worcestershire, condimentele în stil Italian, sarea de usturoi, carnea de vită măcinată și cârnații măcinați.
Se amestecă bine și se formează în pâini individuale.
Așezați pâinile într-un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mic separat, combinați ketchup-ul, zahărul brun și sosul Worcestershire.
Amestecați bine acest lucru și lingurați o parte din acest sos peste fiecare pâine.
Încingeți fiecare pâine cu niște parmezan și condimentați după gust.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 până la 60 de minute.