Pâini Individuale De Mămăligă De Rozmarin

Pâini Individuale De Mămăligă De Rozmarin
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pâinile individuale de mămăligă de rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 265 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pâini Individuale De Carne, Pâini Individuale De Carne, și Pâini Individuale De Lapte De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Ungeți fundul fiecărui suport pentru mini-pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați mămăliga, făina, sarea, zahărul, praful de copt și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
RozmarinRozmarin
MamaligaMamaliga
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mediu, bateți împreună oul, uleiul de măsline și laptele până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați ingrediente umede în amestecul de mămăligă și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
5
Se toarnă aluatul în tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Coaceți până devin aurii și începând să crape deasupra, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista