Pâini Franceze
Pâini franceze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă vegană servește 24 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 77 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, făină de pâine, făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mini Pâini Franceze, Pâine De Șuncă, și Trei pâini într-una pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați sare, zahăr și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Forma în 12-in.- pâini lungi.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 450 de metri cubi.
Se presară cu făină de porumb. Cu un cuțit ascuțit, faceți patru tăieturi superficiale pe partea superioară a fiecărei pâini.
Coaceți 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.