Pâini de carne de curcan salvie cu sos

Pâini de carne de curcan salvie cu sos
Pâinile din carne de curcan salvie cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 223 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cidru de mere, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâini de carne de curcan salvie cu ceapă și sos de cidru, Mini Pâini Din Carne De Curcan, și Mini Pâini De Carne De Curcan.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F. Pulverizați tigaia pentru broiler cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați curcanul, mărul, pesmetul, Salvia, 1/2 linguriță de sare și piper. Formați amestecul în 6 pâini în formă ovală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
MărMăr
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați pe tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți neacoperit 25 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul pâinilor citește 165 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți cidrul și bulionul până la fierbere; se fierbe aproximativ 20 de minute sau până se reduce la 1 cană. În tigaia mare antiaderentă, topiți untul la foc mediu-mare; adauga ceapa. Gatiti 10 minute, amestecand frecvent, pana se rumenesc; pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, apa și restul de 1/4 linguriță de sare cu biciul; se adaugă la amestecul de cidru redus, amestecând constant. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se ingroasa usor. Se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
BulionBulion
CidruCidru
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
5
Serviți pâini de carne cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista