Pâini Cu Stafide De Scorțișoară
Scorțișoară stafide pâini este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. 156 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de albușuri de ou, bicarbonat de sodiu, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâini De Stafide, Pâini Cu Stafide, și Banane-Rom Stafide Mini Pâini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați 2 (8 1/2 x 4 1/2 inch) cu spray-ul de gătit.
Amestecați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un castron mare.
Bateți zahărul, supa, albușurile, uleiul și extractul de vanilie într-un castron mediu cu o furculiță sau un tel.
Adăugați amestecul de supă în amestecul de făină, amestecând doar până se omogenizează. Îndoiți dovleceii și stafidele.
Se toarnă aluatul în tigăile de pâine.
Coaceți timp de 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați pâinile să se răcească în tigăile de pe rafturile de sârmă timp de 10 minute.
Scoateți pâinile din tigăi și lăsați să se răcească complet pe rafturile de sârmă.