Pâinea plată cu brânză a Ginei
Pâinea plată brânză a lui Gina necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 645 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de cartofi cu brânză complet încărcată cu salată de spanac a Ginei, Pâine Plată Cu Brânză, și Pâine Plată Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare pliați împreună brânza de capră, crema de brânză, usturoiul și ierburile. Condimentează cu un vârf de sare și piper.
Tapetați o tavă de foi cu hârtie pergament și făinați ușor o suprafață de lucru. Cu un știft de rulare, rotiți aluatul într-o formă ovală care se potrivește cu o tavă de jumătate de foaie și se întinde pe hârtia pergament.
Întindeți aluatul cu amestecul de brânză de capră, lăsând o margine de 1/2 inch. Aranjați ceapa roșie la rând, suprapunându-se ușor. Repetați cu dovleceii.
Ungeți ceapa roșie, dovlecelul și crusta cu ulei de măsline.
Se presară fulgi de ardei roșu, sare și piper, după gust, și parmezanul.
Coaceți în cuptor timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor și folosind un tăietor de pizza, feliați în fâșii subțiri pentru servire.