Pâinea fermierului

Pâinea fermierului
Pâinea fermierului ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. O porție conține 148 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine cu stafide și brânză de fermier, Bauernbrot (pâinea fermierului German), și Pâinea de dovleac preferată a fermierului John pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, combinați 4 căni de făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați untul și amestecați amestecul de drojdie. Bateți în făina rămasă, câte 1/2 cană odată. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute. Ungeți un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l la strat. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Formați aluatul într-o pâine ovală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Așezați pe tigaia pregătită. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 30 de minute. Când pâinea a crescut, tăiați o cruce adâncă de 1/2 inch pe partea superioară a acesteia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
8
Ungeți blatul cu apă înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 15 minute sau până când fundul pâinii sună gol atunci când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Lăsați să se răcească pe o grătar înainte de a felia.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista