Pâinea de porumb a mamei
Rețeta pâinii de porumb a mamei este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 9 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 178 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sos de pâine de porumb al mamei, Pâinea cu banane a mamei, și Nu este pâinea cu banane a mamei tale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Înveliți o tigaie din fontă de 9 inci cu spray de gătit; adăugați uleiul și puneți-l în cuptor timp de 5 minute.
Scoateți din cuptor; se amestecă uleiul în aluat.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până devin aurii.