Pâinea de Crăciun a bunicii
Pâinea de Crăciun a bunicii necesită în jur 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 178 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită drojdie activă, lapte cald, lapte și coajă de lămâie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tortul de Crăciun al bunicii, Crăciunul bunicii fragil, și Tortul de Crăciun al bunicii.
Instrucțiuni
În tava mașinii de pâine, așezați primele șapte ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea de bază a pâinii. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar).
Chiar înainte de frământarea finală (mașina dvs. de pâine poate semnala audibil acest lucru), adăugați stafidele, coacăzele și coaja de lămâie. Într-un castron mic, combinați ingredientele glazurii; stropiți peste pâinea răcită.