Pâinea cu banane a mătușii mele

Pâinea cu banane a mătușii mele
Pâinea cu banane a mătușii mele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție conține 356 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, chipsuri de ciocolată, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pâinea cu banane a mătușii mele, Budinca de banane a mătușii Betty, și Pâine perfectă de dovleac a mătușii Margie cu chipsuri de ciocolată (și o pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Amestecați bananele și oțetul împreună într-un bol și dați deoparte. Crema de zahăr și unt împreună într-un castron mare până cremos și neted, apoi bate în ouă. Se amestecă amestecul de banane rezervat. Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea împreună până când amestecul nu conține bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
BananeBanane
OțetOțet
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt-zahăr până se amestecă bine și se amestecă nucile tocate și chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Bucăți De NucBucăți De Nuc
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
4
Întindeți aluatul în tigaia pregătită pentru pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Se lasă să se răcească în tigaie aproximativ 5 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista