Pâine și umplutură de țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de pâine și țelină. Această rețetă face 10 porții cu 252 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. 2005 oamenii au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine cu ierburi și umplutură de țelină, Umplutură de țelină, și Rădăcină de țelină și umplutură de ciuperci.
Instrucțiuni
Lăsați feliile de pâine să se usuce la aer timp de 1 până la 2 ore, apoi tăiați cubulețe.
Într-un cuptor olandez, topiți untul sau margarina la foc mediu. Gatiti ceapa si telina pana se inmoaie. Condimentați cu condimente de pasăre, sare și piper. Se amestecă cubulețe de pâine până se acoperă uniform. Se umezește cu bulion de pui; se amestecă bine.
Se răcește și se folosește ca umplutură pentru curcan sau se coace într-o caserolă cu unt la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 până la 40 de minute.