Pâine În Stil Cubanez
Pâinea în stil cubanez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 1054 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, drojdie, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare sunt Friptură În Stil Cubanez, Carne De Vită În Stil Cubanez, și Șuncă Proaspătă În Stil Cubanez.
Instrucțiuni
Într-o mașină de amestecare prevăzută cu un cârlig de aluat, adăugați apă, sare, zahăr, scurtare și drojdie.
Adăugați făina încet, făcând un aluat rigid, care este matasos.
Întoarceți aluatul într-un castron mare cu ulei, acoperiți cu o cârpă.
Așezați aluatul într-un loc cald și lăsați să se dubleze în vrac.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Puneți și frământați aluatul, până când este neted. Întoarceți aluatul în castron, acoperiți și lăsați să crească din nou, până când se dublează în vrac.
Între timp, sterilizați frunzele de palmetto sau șirurile de pantofi prin înmuierea lor în apă clocotită.
Porționați aluatul în pâini de 10 uncii. Pe măsură ce se formează o pâine, așezați imediat o frunză de palmetto sau trageți în jos lungimea pâinii și întoarceți pâinea pe o foaie de copt, cu frunza/șirul în jos. Repetați cu pâinile rămase.
Lăsați aluatul să crească, cu frunza în jos, timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Coaceți pâinile până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.