Pâine În Stil Cubanez

Pâine În Stil Cubanez
Pâinea în stil cubanez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 1054 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, drojdie, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare sunt Friptură În Stil Cubanez, Carne De Vită În Stil Cubanez, și Șuncă Proaspătă În Stil Cubanez.

Instrucțiuni

1
Într-o mașină de amestecare prevăzută cu un cârlig de aluat, adăugați apă, sare, zahăr, scurtare și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați făina încet, făcând un aluat rigid, care este matasos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
3
Întoarceți aluatul într-un castron mare cu ulei, acoperiți cu o cârpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Așezați aluatul într-un loc cald și lăsați să se dubleze în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Puneți și frământați aluatul, până când este neted. Întoarceți aluatul în castron, acoperiți și lăsați să crească din nou, până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Între timp, sterilizați frunzele de palmetto sau șirurile de pantofi prin înmuierea lor în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Porționați aluatul în pâini de 10 uncii. Pe măsură ce se formează o pâine, așezați imediat o frunză de palmetto sau trageți în jos lungimea pâinii și întoarceți pâinea pe o foaie de copt, cu frunza/șirul în jos. Repetați cu pâinile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Lăsați aluatul să crească, cu frunza în jos, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
10
Coaceți pâinile până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții3
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista