Pâine Ușoară Cu Brânză Braziliană
Pâinea ușoară cu brânză Braziliană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 16 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 25833 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină de tapioca, sare, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine ușoară cu brânză Braziliană {Pao de Queijo}, Pâine Cu Brânză Braziliană, și P. P. L. de Queijo (pâine cu brânză Braziliană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Ungeți o cutie de mini-brioșe. Puneți toate ingredientele într-un blender și pulsați până se omogenizează. Poate fi necesar să folosiți o spatulă pentru a răzui părțile laterale ale blenderului, astfel încât totul să se amestece bine. În acest moment puteți păstra aluatul la frigider până la o săptămână.2
Coaceți în cuptor timp de 15-20 de minute, până când toate pufos și doar ușor rumenit.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport pentru câteva minute.Mâncați în timp ce este cald sau salvați pentru a reîncălzi mai târziu.Rețineți că pâinea cu brânză braziliană este foarte mestecată, la fel ca mochi-ul japonez.