Pâine Ușoară Cu Banane
Pâinea ușoară cu banane este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8. O porție conține 352 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, banane, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine cu banane – puteți face pâine cu banane acasă, este ușor de făcut și are un gust minunat, Pâine Ușoară Cu Banane, și Pâine Ușoară Cu Nuci De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie metalică de 9 pe 5 inci cu unt; pus deoparte.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu; pune deoparte.
Bateți împreună untul măsurat și zahărul într-un castron mare.
Adăugați ouăle și banana și bateți până se omogenizează.
Adăugați jumătate din amestecul de făină și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când se combină.
Adăugați jumătate din apă și amestecați până se combină. Repetați cu amestecul de făină rămas și apă, amestecând până când se combină.
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Coaceți până când pâinea începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră până la 70 de minute.
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați pâinea să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Apoi întoarceți pâinea pe raft pentru a se răci complet.