Pâine Umplută Cu Spanac

Pâine Umplută Cu Spanac
Pâinea umplută cu spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu garnitură. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 322 calorii. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de pâine, ceapa, spanacul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Umplută Cu Spanac, Pâine umplută cu Fetan și spanac, și Pâine Umplută Cu Anghinare De Spanac.

Instrucțiuni

1
Decongelați aluatul de pâine conform instrucțiunilor pachetului; lăsați să crească până se dublează. Între timp, într-o tigaie, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 14 in. x 10 inch. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Întindeți amestecul de spanac la 1/2 in. de margini; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Roll up jeleu-roll stil, începând cu o parte lungă; ciupiți cusătură pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; tuck se termină sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din tigaie într-o grătar; lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista