Pâine Umplută Cu Spanac
Pâinea umplută cu spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu garnitură. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 322 calorii. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de pâine, ceapa, spanacul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Umplută Cu Spanac, Pâine umplută cu Fetan și spanac, și Pâine Umplută Cu Anghinare De Spanac.
Instrucțiuni
Decongelați aluatul de pâine conform instrucțiunilor pachetului; lăsați să crească până se dublează. Între timp, într-o tigaie, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă spanacul.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 14 in. x 10 inch. dreptunghi.
Întindeți amestecul de spanac la 1/2 in. de margini; se presara cu branza.
Roll up jeleu-roll stil, începând cu o parte lungă; ciupiți cusătură pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; tuck se termină sub.
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie într-o grătar; lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.