Tort Cu Rom Cu Banane
Banana Rom tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 281 calorii. Dacă aveți la îndemână apă, amestec de prăjituri, rom și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, tort de banane fără ouă , cum se face tort de banane, și Tort de banane fără ouă-tort de banane Vegan-imagini pas cu pas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de tort de 9 inci.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, bicarbonatul de sodiu, romul, apa, ouăle, bananele și nucile. Aduceți împreună, apoi bateți la viteză medie 2 până la 4 minute.
Împărțiți în tigăi pregătite.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet.
Combinați 1/3 cană de unt sau margarină cu zahărul cofetarilor. Se amestecă bine. Se amestecă vanilia și 2 linguri de rom. Bateți până se omogenizează.