Tort Cu Rom Cu Banane

Tort Cu Rom Cu Banane
Banana Rom tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 281 calorii. Dacă aveți la îndemână apă, amestec de prăjituri, rom și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, tort de banane fără ouă , cum se face tort de banane, și Tort de banane fără ouă-tort de banane Vegan-imagini pas cu pas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, bicarbonatul de sodiu, romul, apa, ouăle, bananele și nucile. Aduceți împreună, apoi bateți la viteză medie 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Amestec De TortAmestec De Tort
BananeBanane
ApăApă
OuăOuă
NuciNuci
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Împărțiți în tigăi pregătite.
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
1
Combinați 1/3 cană de unt sau margarină cu zahărul cofetarilor. Se amestecă bine. Se amestecă vanilia și 2 linguri de rom. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
VanilieVanilie
ROMROM
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista