Pâine susan-anason

Pâine susan-anason
Pâinea cu susan și anason necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 214 de calorii. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de aluat de pizza, semințe de susan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare includ anason topit cu susan, prăjituri cu susan și anason și pâine cu dovleac.

Instrucțiuni

1
Combinați aluatul de pizza, uleiul de măsline, untul topit, zahărul, semințele de susan, semințele de anason și apa cu flori de portocal într-un robot de bucătărie; pulsati pana cand ingredientele sunt incorporate si aluatul se aduna in jurul lamei. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt și ungeți ușor pergamentul. Formează aluatul într-o minge și tape un disc de 6 inci pe pergament. Acoperiți cu un castron mare; se lasă la crescut într-un loc cald până când este aerisit și se întinde într-o rotundă plată, 1 oră, 30 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Plus Mai Mult Pentru Hartia De PergamentPlus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
1 Kg Aluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt în Bucăți1 Kg Aluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt In BucateleAluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt In Bucatele
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți o foaie de copt cu susul în jos în cuptor și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți vasul din aluat; se pune foaia de copt cu aluatul pe foaia de copt fierbinte la cuptor si se coace pana devin aurii, aproximativ 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F și continuați coacerea până când pâinea sună goală când este bătută, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lasam sa se raceasca putin inainte de a taia.
5
Fotografie de Christina Holmes
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista