Pâine susan-anason
Pâinea cu susan și anason necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 214 de calorii. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de aluat de pizza, semințe de susan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare includ anason topit cu susan, prăjituri cu susan și anason și pâine cu dovleac.
Instrucțiuni
Combinați aluatul de pizza, uleiul de măsline, untul topit, zahărul, semințele de susan, semințele de anason și apa cu flori de portocal într-un robot de bucătărie; pulsati pana cand ingredientele sunt incorporate si aluatul se aduna in jurul lamei. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt și ungeți ușor pergamentul. Formează aluatul într-o minge și tape un disc de 6 inci pe pergament. Acoperiți cu un castron mare; se lasă la crescut într-un loc cald până când este aerisit și se întinde într-o rotundă plată, 1 oră, 30 minute până la 2 ore.
Puneți o foaie de copt cu susul în jos în cuptor și preîncălziți la 400 de grade F.
Scoateți vasul din aluat; se pune foaia de copt cu aluatul pe foaia de copt fierbinte la cuptor si se coace pana devin aurii, aproximativ 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F și continuați coacerea până când pâinea sună goală când este bătută, încă 15 până la 20 de minute.
Lasam sa se raceasca putin inainte de a taia.
Fotografie de Christina Holmes