Pâine scurtă de panificație cu chipsuri de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă de panificație cu chipsuri de ciocolată. Această rețetă servește 14. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Modelul de panificatie ciocolata Rads, Brioșe Cu Ciocolată În Stil Brutărie, și Cookie-Uri Cu Ciocolată M&M În Stil Brutărie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați zahărul, untul, sarea și vanilia într-un castron mare până când sunt netede și cremoase.
Adăugați făină și amidon de porumb, apoi amestecați până când amestecul se reunește într-un aluat.
Așezați aluatul pe o foaie mare de hârtie pergament și formați-l într-un buștean de aproximativ 2 1/2 inci diametru și 8 inci lungime. Înfășurați și răsuciți capetele pentru a le asigura, apoi răciți până aproape ferm, aproximativ 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron puțin adânc. Feliați aluatul în runde groase de 1/4 inch, apăsați în chipsuri și așezați-le pe tigaie la o distanță de aproximativ 2 inci.
Coaceți până se fixează și se luminează auriu în jurul marginilor, 15 până la 20 de minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe tigăi 5 minute, apoi transferați-le pe grătar pentru a se răci complet.