Pâine Scurtă De Ciocolată Mexicană
Reteta mexican Shortbread ciocolata ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 1 oră. Acest desert are 145 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, pudră de cacao din procesul olandez, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Scurtă De Ciocolată Caldă Mexicană, Prăjituri Cu Ciocolată Mexicană, și Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Scurtă - Ciocolată Înmuiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci, apoi tapetați cu hârtie pergament, lăsând o consolă pe toate cele 4 părți. Pulsează făina, migdalele, pudra de cacao, scorțișoara, sarea și cayenne, dacă se utilizează, într-un robot de bucătărie până când migdalele sunt măcinate fin.
Bateți untul și zahărul granulat într-un bol mare cu un mixer până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se combină (aluatul va fi sfărâmicios). Apăsați aluatul în fundul tigaiei pregătite (puteți acoperi aluatul cu folie de plastic și puteți folosi fundul unei căni de măsurare pentru a-l uniformiza).
Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță, apoi folosiți un cuțit ascuțit pentru a-l tăia în 18 fâșii. Se acoperă cu migdale, apăsându-le ușor.
Se presară cu zahărul brut. La frigider până când aluatul este ferm, aproximativ 10 minute.
Coaceți până când pâinea scurtă este ușor umflată și fermă, 30 până la 35 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și retrageți imediat benzile cu un cuțit; se răcește complet în tigaie pe un suport. Ridicați hârtia pergament pentru a îndepărta pâinea scurtă din tigaie, apoi separați-o în bare. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Fotografie de Steve Giralt
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Cuvaison Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."