Pâine Sandwich Genova
Genoa Sandwich Loaf necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 482 de calorii, 19 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână brânză cremă, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt prăjitura Genoa, Pâine Sandwich de petrecere și Pâine Sandwich cu aluat.
Instrucțiuni
Pentru pesto, într-un blender, combinați uleiul, pătrunjelul, busuiocul, 1/4 cană parmezan, usturoiul și nucșoara. Acoperiți și procesați la maxim până se omogenizează.
Întindeți cremă de brânză peste părțile tăiate ale pâinii; uns cu pesto.
Așezați salamul și roșiile peste pesto; se presară cu parmezanul rămas.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.