Pâine Sandwich Genova

Pâine Sandwich Genova
Genoa Sandwich Loaf necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 482 de calorii, 19 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână brânză cremă, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt prăjitura Genoa, Pâine Sandwich de petrecere și Pâine Sandwich cu aluat.

Instrucțiuni

1
Pentru pesto, într-un blender, combinați uleiul, pătrunjelul, busuiocul, 1/4 cană parmezan, usturoiul și nucșoara. Acoperiți și procesați la maxim până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Întindeți cremă de brânză peste părțile tăiate ale pâinii; uns cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Așezați salamul și roșiile peste pesto; se presară cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista