Pâine Ruben

Pâine Ruben
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Reuben Loaf. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 344 de calorii. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și luați sare, semințe de chimen, sos de salată de o mie de insulă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Jumbo Reuben Loaf, Reuben Meat Loaf și Rose's Reuben Loaf.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați 2-1/4 căni de făină, drojdia, zahărul, untul și sarea. Se amestecă în apă caldă; amestecați până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați făina rămasă dacă este necesar. Se rastoarna pe o suprafata usor infainata; framanta pana se omogenizeaza, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Pe o foaie de copt unsă ușor, rulați aluatul până la o dimensiune de 14 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Întindeți pansamentul în treimea centrală a aluatului. Acoperiți cu straturi de carne de vită, brânză și varză murată. Faceți tăieturi din umplutură pe marginile aluatului la 1 inch una de cealaltă pe ambele părți ale umpluturii. Alternând părțile laterale, îndoiți benzile în unghi pe umplutură. Se acoperă aluatul și se lasă la crescut la loc cald timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Se unge cu albus de ou si se presara cu seminte de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
6
Coaceți la 400° timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți imediat; dați resturile la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista