Pâine Ruben
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Reuben Loaf. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 344 de calorii. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și luați sare, semințe de chimen, sos de salată de o mie de insulă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Jumbo Reuben Loaf, Reuben Meat Loaf și Rose's Reuben Loaf.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 2-1/4 căni de făină, drojdia, zahărul, untul și sarea. Se amestecă în apă caldă; amestecați până se formează un aluat moale.
Adăugați făina rămasă dacă este necesar. Se rastoarna pe o suprafata usor infainata; framanta pana se omogenizeaza, aproximativ 4 minute.
Pe o foaie de copt unsă ușor, rulați aluatul până la o dimensiune de 14 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Întindeți pansamentul în treimea centrală a aluatului. Acoperiți cu straturi de carne de vită, brânză și varză murată. Faceți tăieturi din umplutură pe marginile aluatului la 1 inch una de cealaltă pe ambele părți ale umpluturii. Alternând părțile laterale, îndoiți benzile în unghi pe umplutură. Se acoperă aluatul și se lasă la crescut la loc cald timp de 15 minute.
Se unge cu albus de ou si se presara cu seminte de chimen.
Coaceți la 400° timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți imediat; dați resturile la frigider.