Pâine Rapidă De Paște Dulce
Pâinea rapidă de Paște dulce ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 7.05 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 3092 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. Dacă aveți stafide, fructe confiate, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați PINZA pâine dulce de Paște, Pâine Rapidă Cu Cartofi Dulci, și Pâine rapidă de bază (dulce sau sărată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 4 tigăi de pâine de 9x5 inch.
Într-o cratiță mare, combinați berea, zahărul și untul la foc mediu-mic. Când ingredientele se topesc unul în celălalt, scoateți-le din blatul aragazului și lăsați-le să se răcească. Când amestecul este rece, amestecați ouăle bătute și extractul de vanilie.
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, stafidele și fructele mixte. Amestecați amestecul de bere încet în amestecul uscat, încorporând și amestecând în timp ce mergeți.
Se toarnă amestecul în tăvile de pâine pregătite.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 90 de minute.