Pâine rapidă cu ceapă și semințe de Mac
Pâinea rapidă cu ceapă și semințe de Mac este o vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Rapidă Cu Semințe De Lămâie-Mac, Pâine Cu Ceapă Din Semințe De Mac, și Pâine Rapidă Cu Semințe De Mac De Lămâie # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în partea de jos. Înveliți o tigaie metalică de 9 pe 5 inci cu unt; pus deoparte.Topiți 3 linguri de unt măsurat într-o tigaie mare la foc mediu-mic până la spumare.
Adăugați ceapa, 1/4 linguriță de sare și piper după gust. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 35 pana la 40 de minute. Se amestecă 4 lingurițe de semințe de mac, se scoate tigaia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească ușor.
Bateți făina, praful de copt și restul de 1 1/4 lingurițe de sare împreună într-un castron mare până când se aerează și se rup bucăți mari; pus deoparte.Topiți restul de 6 linguri de unt. Puneți deoparte 1 lingură pentru a stropi deasupra pâinii.
Așezați restul de 5 linguri într–un castron mediu și adăugați laptele, oul și amestecul rezervat de semințe de ceapă-Mac.
Bateți până când oul este rupt și amestecul este combinat uniform.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină și amestecați până când se combină (nu amestecați prea mult). Aluatul va fi foarte gros.Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți aluatul în tigaia pregătită, împingându-l în colțuri și netezind partea superioară.
Stropiți untul rezervat deasupra pâinii. Se presară uniform cu restul de 1/2 linguriță de semințe de mac.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, aproximativ 50 de minute.
Așezați tigaia pe o grătar pentru a se răci timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului pâinii și întoarceți-l pe raft.
Lăsați-l să se răcească încă cel puțin 30 de minute înainte de feliere.