Pâinea rapidă cu banane-ovăz ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți înlocuitor de ou, ovăz de gătit rapid, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, afine bananan ovăz baruri, și Pâine Rapidă Cu Nuci De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare) într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați banana, laptele de unt, uleiul și înlocuitorul de ouă într-un bol; se adaugă în amestecul de făină. Se amestecă doar până se umezește. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Spray De Gătit
Lapte Bătut
Banane
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
5
Combinați 1/4 cană ovăz, nuci, 2 linguri zahăr brun și unt și presărați peste bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nuci
Unt
Ovăz
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 5 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.