Pâine prăjită umplute cu slănină, gem de roșii de ceapă cu Gruyere și un ou prăjit

Toastul francez umplut cu slănină, gem de roșii de ceapă cu Gruyere și un ou prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1524 calorii, 80g de proteine, și 117g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză gruyere, ulei de măsline extra virgin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Prăjită Umplute Cu Slănină, Verdeață Păpădie Și Gruy Otrivre, Bacon Umplute Pâine Prăjită Franceză, și Bacon Prajit Crocante Acoperite Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru umplutură: aruncați slănina într-o tigaie mare cu câteva picături de ulei de măsline. Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți slănina până se rumenesc și crocante, 6 până la 7 minute.
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și ardeiul roșu zdrobit. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale și foarte aromată, 8 până la 10 minute.
Adăugați Roșia, condimentați cu mai multă sare și gătiți încă 8 până la 10 minute sau până când roșiile sunt moi și moale și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Gustați și reseason dacă este necesar. Se amestecă oregano și se lasă să se răcească.
Pentru toastul francez: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Într-un vas larg, plat, combinați ouăle, laptele, cayenne (dacă se utilizează) și un vârf de sare. Bateți până la neted și omogen.
Așezați 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru. Folosind jumătate din Gruyere, presărați ușor fiecare bucată de pâine cu brânză. Puneți un sfert din umplutura de slănină pe fiecare bucată de pâine și apoi presărați cu brânza rămasă. Topiți fiecare felie cu o altă bucată de pâine și apăsați pentru a vă asigura.
Lucrând în loturi, înmuiați fiecare" pâine prăjită " în amestecul de ouă timp de aproximativ 1 minut; răsturnați și înmuiați cealaltă parte.
În timp ce toasturile se înmoaie, înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți tigaia la foc mediu.
Lucrând în loturi, astfel încât să nu aglomerați tigaia, gătiți toasturile timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Toasturile ar trebui să fie maro auriu, minunat și crocant-YUM!
Transferați toasturile pe o foaie de copt și introduceți-le în cuptor pentru a se încălzi.
Înveliți ușor o tigaie mare antiaderentă cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu.
Adăugați ouăle în tigaie, lucrând în loturi, dacă este necesar. Gatiti-le pana cand albusurile sunt fierte si galbenusurile sunt calde si curgatoare, 3-4 minute.
Scoateți toasturile din cuptor și acoperiți fiecare cu un ou perfect prăjit.
Presărați arpagic dacă doriți și serviți imediat.