Pâine prăjită Roquefort cu pere piperate
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, toasturile Roquefort cu pere piperate ar putea fi un remarcabil lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 572 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Persoana 21 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de nucă, oțet de vin, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Franceză într-o clipă: Roquefort și pere prăjite umplute cu nuci cu sirop Sauternes, Salată Bibb cu pere piperate și nuci confiate, și Fidea Roquefort.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte, periați sau aruncați perele cu puțin ulei, presărați ardeiul zdrobit, apoi grătați timp de 1-2 minute pe fiecare parte până când sunt dungate frumos.
Puneți brânza într-un bol de amestecare, rupeți-o puțin cu o lingură de lemn, apoi bateți-o până aproape netedă. Bateți foarte ușor crema într-un castron mic, apoi pliați în brânză și lingură în 2 ramekine mici sau oale.
Bateți ingredientele pentru pansament împreună cu niște condimente, întoarceți frunzele în pansament de câteva ori pentru a acoperi, apoi serviți cu aluatul prăjit, perele prăjite și brânza.