Pâine prăjită Ricotta cu salsa rachetă și nuci de pin
Ricotta toasts with rocket & pine nut salsan este o rețetă mexicană care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită capere, ulei de măsline, rachetă și nuci de pin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Salată De Rachetă, Pere, Parmezan Și Nuci De Pin, Sfeclă Roșie, Brânză De Capră, Nuci De Pin Și Salată De Rachete, și Ricotta, măsline și nuci de pin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți hamsiile, usturoiul, racheta, frunzele de busuioc, caperele, coaja de lămâie, sucul și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie și pulsați până când aveți un sos ușor gros, verde strălucitor. Amestecați majoritatea nucilor de pin prin sos, lingurați într-un castron de servire și împrăștiați restul de nuci de pin deasupra.
Puneți ricotta într-un bol de amestecare, condimentați, apoi bateți până devine moale și moale. Puneți lingura într-un castron de servire, stropiți peste puțin ulei de măsline și adăugați o măcinare sau două de piper negru.
Când sunteți gata să mâncați, încălziți grătarul la mare.
Tăiați felii subțiri de pâine, fiecare suficient de mare pentru câteva mușcături.
Întindeți uniform pe o foaie de copt și grătiți timp de 2 minute pe fiecare parte până când sunt aurii și crocante.
Stropiți puțin ulei peste fiecare bucată de pâine prăjită, presărați cu puțină sare de mare fulgioasă, apoi serviți cu ricotta și salsa.