Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Și Rubarbă

Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Și Rubarbă
Toastul francez umplut cu căpșuni și rubarbă este un mic dejun American. O porție conține 244 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pâine groasă challah, unt, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 356 de fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Prăjită Franțuzească La Cuptor Cu Rubarbă De Căpșuni, Pâine Prăjită Franțuzească La Cuptor Cu Rubarbă De Căpșuni, și Pâine prăjită franceză cu sos de căpșuni-rubarbă.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile, rubarba, 1/3 cană de zahăr, vanilia și cuișoarele într-o cratiță medie la foc mediu-mare; gatiti, amestecand ocazional, pana se descompun si se ingroasa, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. (Puteți face compotul cu până la 2 zile înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
3
Tăiați o fantă de 3 inci lățime într-o parte a fiecărei felii de pâine, tăind aproximativ trei sferturi din drum pentru a face un buzunar. Umpleți cu compotul, rezervând aproximativ 1/4 cană pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Bateți ouăle, laptele și restul de 2 linguri de zahăr într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați pâinea umplută și înmuiați, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pâinea umplută și gătiți până se rumenesc și fierte, 5 până la 6 minute pe fiecare parte, reglând căldura dacă este necesar. Se acoperă cu compotul rezervat și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista