Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Și Rubarbă

Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Și Rubarbă
Toastul francez umplut cu căpșuni și rubarbă este un mic dejun American. O porție conține 244 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pâine groasă challah, unt, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 356 de fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Prăjită Franțuzească La Cuptor Cu Rubarbă De Căpșuni, Pâine Prăjită Franțuzească La Cuptor Cu Rubarbă De Căpșuni, și Pâine prăjită franceză cu sos de căpșuni-rubarbă.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile, rubarba, 1/3 cană de zahăr, vanilia și cuișoarele într-o cratiță medie la foc mediu-mare; gatiti, amestecand ocazional, pana se descompun si se ingroasa, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. (Puteți face compotul cu până la 2 zile înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
3
Tăiați o fantă de 3 inci lățime într-o parte a fiecărei felii de pâine, tăind aproximativ trei sferturi din drum pentru a face un buzunar. Umpleți cu compotul, rezervând aproximativ 1/4 cană pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4
Bateți ouăle, laptele și restul de 2 linguri de zahăr într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați pâinea umplută și înmuiați, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
6
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați pâinea umplută și gătiți până se rumenesc și fierte, 5 până la 6 minute pe fiecare parte, reglând căldura dacă este necesar. Se acoperă cu compotul rezervat și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista