Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Și Rubarbă

Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Și Rubarbă
Toastul francez umplut cu căpșuni și rubarbă este un mic dejun American. O porție conține 244 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pâine groasă challah, unt, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 356 de fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Prăjită Franțuzească La Cuptor Cu Rubarbă De Căpșuni, Pâine Prăjită Franțuzească La Cuptor Cu Rubarbă De Căpșuni, și Pâine prăjită franceză cu sos de căpșuni-rubarbă.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile, rubarba, 1/3 cană de zahăr, vanilia și cuișoarele într-o cratiță medie la foc mediu-mare; gatiti, amestecand ocazional, pana se descompun si se ingroasa, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. (Puteți face compotul cu până la 2 zile înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
3
Tăiați o fantă de 3 inci lățime într-o parte a fiecărei felii de pâine, tăind aproximativ trei sferturi din drum pentru a face un buzunar. Umpleți cu compotul, rezervând aproximativ 1/4 cană pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
4
Bateți ouăle, laptele și restul de 2 linguri de zahăr într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați pâinea umplută și înmuiați, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
6
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați pâinea umplută și gătiți până se rumenesc și fierte, 5 până la 6 minute pe fiecare parte, reglând căldura dacă este necesar. Se acoperă cu compotul rezervat și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
8
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista