Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Și Rubarbă
Toastul francez umplut cu căpșuni și rubarbă este un mic dejun American. O porție conține 244 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pâine groasă challah, unt, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 356 de fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Prăjită Franțuzească La Cuptor Cu Rubarbă De Căpșuni, Pâine Prăjită Franțuzească La Cuptor Cu Rubarbă De Căpșuni, și Pâine prăjită franceză cu sos de căpșuni-rubarbă.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile, rubarba, 1/3 cană de zahăr, vanilia și cuișoarele într-o cratiță medie la foc mediu-mare; gatiti, amestecand ocazional, pana se descompun si se ingroasa, 20-25 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. (Puteți face compotul cu până la 2 zile înainte; acoperiți și refrigerați.)
Tăiați o fantă de 3 inci lățime într-o parte a fiecărei felii de pâine, tăind aproximativ trei sferturi din drum pentru a face un buzunar. Umpleți cu compotul, rezervând aproximativ 1/4 cană pentru topping.
Bateți ouăle, laptele și restul de 2 linguri de zahăr într-un vas mare de copt.
Adăugați pâinea umplută și înmuiați, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pâinea umplută și gătiți până se rumenesc și fierte, 5 până la 6 minute pe fiecare parte, reglând căldura dacă este necesar. Se acoperă cu compotul rezervat și iaurtul.
Fotografie de Andrew Purcell